Premii

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor si-a propus sa creeze noi standarde in piata de profil si sa recompenseze performanta, eficienta si calitatea in industria asigurarilor din Romania. Toate acestea sunt puse in valoare prin decernarea Premiilor Pietei Asigurarilor acordate de Publicatiile XPRIMM.
Pentru o companie de asigurari sau de brokeraj in asigurari obtinerea unui premiu in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor reprezinta o pozitionare distincta in piata asigurarilor si o dovada palpabila pentru clienti ca acea companie le ofera produse speciale.

Marile Premii:
– Premiul Compania anului – „Excelenta in Asigurari”
– Premiul Compania Anului – „Excelenta in Asigurari Generale
– Premiul Compania Anului – „Excelenta in Calitatea Serviciilor”
– Managerul Anului
– Organizatia Profesionala a Anului

Premii pentru Produse de Asigurare:
– Produsul Anului – Asigurari Generale
– Produsul Anului – Asigurari de Viata

Premii pentru Companii de Asigurare:
– Calitatea Serviciilor
– Premiul Pentru Profesionalism
– Traditie si Stabilitate
– Premiul Pentru Dinamism

Premii pentru Brokerii de Asigurare:
– Brokerul Anului
– Calitatea Serviciilor
– Premiul Pentru Dinamism

Premii Speciale:
– Premiul Pentru Contributia La Dezvoltarea Pietei Asigurarilor
– Premiul Special Pentru Educatie Financiara

TOP 5 brokeri de asigurare ierarhizati la nivelul fiecarui judet

Precizari

Jurizarea Premiilor Pietei Asigurarilor se fundamenteaza pe indicatorii financiari ai companiilor de asigurare sau de brokeraj in asigurari, optiuni exprimate prin votul companiilor, anchete in randul cititorilor realizate de catre organizatori prin mijloace proprii sau studii sociologice realizate de companii specializate. Nu in ultimul rand, o componenta esentiala pentru unele categorii de premii este reprezentata de evaluarea acelor activitati ale companiilor care au dezvoltat in piata idei, servicii, produse inovative, creative si care au avut o contributie in dezvoltarea companiilor in mod special si a industriei asigurarilor in general.

Elementele de mai sus sunt integrate intr-un intreg al carui unic scop este crearea de noi standarde in piata, recompensarea performantei, eficientei si calitatii in industria asigurarilor din Romania. Toate acestea se materializeaza prin decernarea premiilor in cadrul Galei.
Pentru o companie de asigurari sau de brokeraj in asigurari obtinerea unui premiu in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor reprezinta o pozitionare distincta in piata asigurarilor si o dovada palpabila catre clienti ca acea companie le ofera produse speciale.

In masura in care va fi cazul, organizatorii vor solicita companiilor date suplimentare pentru unele categorii de premii.

Organizatorii vor depune toate eforturile pentru ca participantii sa fie informati permanent asupra oricaror modificari care pot surveni in ceea ce priveste criteriile de selectie, denumirea sau obiectul premiilor sau modalitatea de jurizare. Orice modificare survenita va fi facuta publica pe pagina oficiala de internet a Evenimentului.

Premiile Pietei de Asigurari 2022

  • Limba: flag Premiile Pietei de Asigurari 2022
  • Locatie: Loft Diplomat,Bucuresti
  • Organizator: XPRIMM
  • Data: 25-08-2022

Parteneri Principali

Parteneri

Cu Sprijinul

Contact

Media XPRIMM este un grup de presa, relatii publice si evenimente, specializat in piata asigurarilor si in industria de pensii private. De peste 20 de ani, Media XPRIMM are o pozitie unica pe pietele de specialitate, fiind considerat cel mai important vector de comunicare in si cu aceste industrii din Romania.

Adresa noastra

Strada Ion Bogdan 4-6, Sector 1, Bucuresti, Romania 021377

media@xprimm.com

0040 21 252 46 71
0040 21 252 46 72